Aanbod koopwoningen

Ben je op zoek naar een koopwoning? Kijk dan gerust eens op deze pagina. Je vindt hier voormalige huurwoningen die wij verkopen. Deze woningen vind je ook terug op funda.nl en op de website van de makelaar die voor ons de woning verkoopt. De makelaars met wie wij samenwerken zijn: MarQuis Makelaars & Taxateurs in
‘s-Gravendeel en Groote Waard Makelaars & Taxateurs in Oud-Beijerland.

Over de verkoopprijs

Onze koopwoningen worden aangeboden met een vaste verkoopprijs (koopsom). Deze prijs staat altijd vermeld in de advertentie. Er zijn twee verschillende soorten koopwoningen: de vrije verkoopwoningen en Koopgarantwoningen.

Vrije verkoopwoningen
Voor deze woningen geldt dat ze te koop zijn voor de marktwaarde.

KoopGarantwoningen
Het kopen van een woning is niet voor iedereen betaalbaar. Daar willen wij iets aan doen. En daarom bieden wij ook KoopGarantwoningen aan. Een KoopGarantwoning is een gewone woning die we verkopen met een aantal voorwaarden. Voor jou als koper is het grote voordeel dat jij 25% korting ontvangt op de getaxeerde marktwaarde. Later, als je wilt verhuizen, koopt HW wonen de woning weer terug. De terugkoopsom is afhankelijk van de gegeven korting, de taxatiewaarde en de zelf aangebrachte voorzieningen. Zo komt een eigen woning ook binnen bereik van koopkandidaten met een kleinere portemonnee!

Kom jij in aanmerking?

Iedereen kan zich inschrijven voor een woning die we vrij verkopen. Voor een KoopGarantwoning geldt een inkomensgrens voor niet-huurders. Bij meerdere geïnteresseerden bepalen we de volgorde van toewijzen/bezichtigen op basis van een aantal voorwaarden. Zo gaan huurders van een sociale huurwoning van HW Wonen voor op andere kandidaten. 

Zo werkt het

Heb je interesse in een van onze koopwoningen? Neem dan contact op met de verkoopmakelaar en vraag om het inschrijfformulier. Dit formulier vul je in en lever je voor de sluitingsdatum in bij de makelaar. Zorg dat je ook een inkomensverklaring meestuurt.

Bekijk onze koopwoningen en garages

Meer weten?

  • Voor informatie over een aangeboden woning kun je altijd terecht bij de makelaar.
  • Heb je specifieke vragen over Koopgarant? Je leest er alles over op KoopGarant | OpMaat » Stichting OpMaat.
  • Andere vragen die gaan over koopwoningen? Bel of mail ons gerust. 
    Telefoonnummer: 0186-899899, e-mail: teamvastgoeddienstenhwwonennl