Voorhetzelfdegeld

houdt u wél elke maand geld over

Omgaan met geld is iets wat we allemaal moeten leren. Of het nu gaat om sparen of besparen. Om de eindjes aan elkaar knopen of om het houden van overzicht. In de Hoeksche Waard werken verschillende partijen samen om inwoners te ondersteunen bij geldzaken en geldvragen.
En wij zijn een van deze partijen. 

Je staat er niet alleen voor

Professionals en vrijwilligers *zijn er om jou informatie te geven over waar je terecht kunt voor hulp, tips te geven voor goed omgaan met geld en ervaringsverhalen ter inspiratie te delen. Daarnaast zorgen wij als aangesloten organisatie voor een warme overdracht van mensen met een hulpvraag. Als je bij de ene organisatie aanklopt met een vraag, zorgen we ervoor dat je ook hulp krijgt bij de andere organisaties als dat nodig is.

Handige tips

Wil je grip krijgen én houden op jouw geldzaken? Goed omgaan met geld is makkelijker als je leeft volgens een aantal handige. Ontdek wat je elke dag kunt doen om je financiën goed op orde te hebben.
Je vindt de tips hier.  In elke editie van ons Thuismagzine (mei en december) vind je daarnaast van voorhetzelfdegeld handige informatie en tips.

Ervaringen

Elke persoonlijke, financiële situatie is anders. Maar er zijn zo veel mensen met vragen over geld. Ervaringen zijn gedeeld en vertaald in goed leesbare verhalen.Jouw situatie is uniek, maar je vraag misschien niet. Doe hier inspiratie op uit de ervaringen van andere inwoners van de Hoeksche Waard.

Een vraag? kom ik actie!

Neem contact op. Of dat met ons is of een van de andere partijen dat maakt niet uit. Wij zijn er om jou te helpen. 

 

* De samenwerking bestaat uit Dienst Gezondheid & Jeugd, gemeente Hoeksche Waard, Humanitas Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee, HW Wonen, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden, Welzijn Hoeksche Waard.

 

 

 

Handige links
Voorhetzelfgeld Gemeente Hoeksche Waard Humanitas Hoeksche Waard Rabobank Welzijn Hoeksche Waard