Geen objecten gevonden

Voorzieningenwijzer

Kom je elke maand net of net niet rond met je geld? Weet je niet waar je terecht kunt voor goed advies en hulp over allerlei sociale voorzieningen en regelingen? De VoorzieningenWijzer is er dan voor jou.

Dit is De VoorzieningenWijzer

Simpelweg is De VoorzieningenWijzer een digitaal hulpmiddel. Door het invullen van verschillende vragen kom je erachter of je voor bepaalde sociale voorzieningen en/of hulpregelingen in aanmerking komt. Denk dan aan huurtoeslag, de verhuisregeling, andere toeslagen, gemeentelijke minimaregelingen en speciale fondsen. Maar je komt er ook eenvoudig achter of jouw huishouden geld bespaart door te kiezen voor een ander energiecontract en/of zorgverzekering.

Het levert je gemiddeld € 500,-- op jaarbasis op

Dat blijkt inmiddels uit de vele adviezen die de afgelopen 2 jaar met De VoorzieningenWijzer zijn gegeven. Dit geld laat jij toch niet liggen?

Kom nu in actie! En maak gebruik van goed advies

Via (0186) 899 899 of posthwwonennl maak je een gratis afspraak met een van onze, speciaal opgeleide, medewerkers. Je kunt ook contact opnemen met gemeente Hoeksche Waard (088) 647 36 47. Zij hebben speciale klantmanagers die ook voor jou kosteloos klaar staan. En je kunt ook een afspraak aanvragen via www.datgeldtvoormij.nl. 

Afspraak gepland? Dan ga je samen direct aan de slag en kun je daarna de juiste regelingen en toeslagen aanvragen. Alleen of met een beetje hulp. En zo heb je binnenkort maandelijks misschien wel meer te besteden.

www.datgeldtvoormij.nl

Samen met de gemeente Hoeksche Waard willen wij zorgen dat inwoners gebruik maken van regelingen en vergoedingen waarvoor ze in aanmerkingen komen. De Voorzieningenwijzer is een mooie manier om samen met inwoners te kijken voor welke regelingen en toeslagen ze in aanmerking komen. Op www.datgeldtvoormij.nl is meer informatie te vinden.