Voorzieningenwijzer

Kom je elke maand net of net niet rond met je geld? Vul dan online De VoorzieningenWijzer in en kijk of je gebruik kunt maken van sociale voorzieningen en financiële regelingen.

Dit is De VoorzieningenWijzer

Simpelweg is De VoorzieningenWijzer een digitaal hulpmiddel. Door het invullen van verschillende vragen kom je erachter of je voor bepaalde financiële regelingen in aanmerking komt. Denk dan aan gemeentelijke regelingen en speciale fondsen. Maar je komt er ook eenvoudig achter of jouw huishouden geld bespaart door te kiezen voor een andere zorgverzekering (dit is vanaf november 2022 te checken).

Het levert je gemiddeld € 500,-- op jaarbasis op

Dat blijkt inmiddels uit de vele adviezen die de afgelopen 2 jaar met De VoorzieningenWijzer zijn gegeven. Dit geld laat je toch niet liggen?

Kom nu in actie! Doe het zelf of samen

Het is écht heel eenvoudig. Zo vul jezelf de Voorzieningenwijzer in:

  1. Klik hier.
  2. Klik vervolgens op de knop Direct beginnen.
  3. Je vult stap voor stap alle vragen in.
  4. En bij elke stap zie je meteen of je voor een regeling in aanmerking komt.
  5. De laatste stap is op de knop ‘Aanvragen’ klikken, je gegevens invullen en direct versturen.

Wil je hulp en/of advies bij het invullen? Geen probleem!

Wij en de gemeente kunnen je hierbij kosteloos helpen. Neem contact met ons via (0186) 899 899 of bel naar de gemeente via (088) 647 36 47)). Een gesprek aanvragen kan ook  via de website Hoeksche Waard – Dat geldt voor mij.

Onze medewerkers en de medewerkers van de gemeente kunnen ook nog aanvullende zaken voor je checken. Bijvoorbeeld of je gebruik kunt maken van toeslagen, zoals huurtoeslag of zorgtoeslag.

Direct naar
Dat geldt voor mij Gemeente Hoeksche Waard vragen over geld