Geen objecten gevonden

SAVE THE DATE: 23 februari

Hé, Kees! Doe je mee?

Leuk dat je de QR code op de heerlijke, duurzame, chocoladereep hebt gescand en hier nu bent. Je leest hier alles over wat wij bedoelen met “Hé Kees, ontwikkel en doe mee!” 

Save the date

Blok je werkagenda op 23 februari. Doe dit voor de hele dag. Je ontvangt in het nieuwe jaar een uitnodiging voor een interactief evenement rondom onze Klantvisie. Daarin lees je meer over het tijdstip, de locatie en wat er van je verwacht wordt.

Jij bent “Kees”

Of wel een “casemanager”. Als medewerker ben jij een belangrijke schakel in onze dienstverlening. Door te handelen als een “kees” bij vraag van een huurder, een relatie of collega neem je jouw verantwoordelijkheid. Jij bent in het hele proces van vraag tot antwoord het aanspreekpunt. Jij zoekt op, onderzoekt, vraagt na of doet wat nodig is om de vraag goed te beantwoorden.

Ontwikkel en doe mee!

Met ‘Hart voor de klant’ zijn wij bezig om onze klant nog beter van dienst te zijn. Om dat goed te kunnen, is er veel nodig. Iedereen in de organisatie moet weten wat dit bij ons betekent. En niet alleen weten, maar er straks ook naar handelen. Wees gerust je doet dit niet alleen. We gaan er samen  mee aan de slag. 23 februari is de aftrap en daarna nemen wij je stap voor stap mee.

Doe mee!

We rekenen op je komst.

 

Deel deze pagina