Geen objecten gevonden

Speciale regeling voor huurder vrije sector huurwoning

Een fijn (t)huis begint bij een huurprijs die past bij jouw inkomen. Soms verandert je inkomen en is het betalen van je huur moeilijk(er). Om jou te helpen zijn er verschillende mogelijkheden. 

Er is bij ons een speciale regeling, als:

je van ons een zogenaamde vrije sector huurwoning huurt en je inkomen gedaald is en je de huur moeilijker kunt betalen.
Voor deze regeling kom je in aanmerking als:

  •  je een woning huurt met een geliberaliseerd huurcontract (vrije sector huurcontract) en de huur hoger is dan € 763,47 EN
  •  je inkomen:
    bij een 1 persoonshuishouden lager is dan € 40.765,-
    bij een meerpersoonshuishouden lager is dan € 45.014,-.

Jouw persoonlijke situatie is de basis voor wat wij voor je kunnen doen

Herken jij jezelf in de situatie zoals hierboven staat, aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar (0186) 899 899. Met persoonlijk advies,een uiitgebreide uitleg over de speciale regeling en het geven van antwoorden op al jouw vragen hierover helpen wij je graag.

Het doel van deze speciale regeling is namelijk dat de huur van je woning weer beter past bij jouw inkomen. Soms betekent dit dat we het huurcontract aanpassen. In de meeste situaties betekent dit een verhuizing naar een sociale huurwoning. Komt het zover dat wij jou daarbij helpen? Dan is het  goed om te weten dat de gemeente voor situaties als deze de regeling' woonkostentoeslag' kent en onderdeel is van onze regeling. 

Deel deze pagina