Welkom Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Een kans uit duizenden

Een kans uit duizenden

Leestijd: 2 min

Onderhoudsmonteur worden is zijn grote droom. Milan Trompert, 17 jaar, maakt die droom waar. De afgelopen jaren volgde hij bij het Actief college de opleiding VMBO bouw, wonen, interieur. En zo zette hij de eerste stap. 

Het vak verder leren in de praktijk is voor Milan dé manier om zijn kennis te vergroten

Na zijn opleiding kwam hij in contact met HWwerkt!. Zij begeleiden hem graag naar werk toe. Milan viel bij HWwerkt! op en zij zagen meteen: die wil en kan meer! Zo legden zij contact met HuizerBouw. In augustus was het zover: 1 dag meelopen met een monteur. Dat verliep voor beide partijen zo goed dat HuizerBouw Milan een halfjaarcontract voor 32 uur per week aanbood.

Zo kan het dus zijn dat je Milan een keer als monteur tegenkomt. Want dien je een reparatieverzoek in als huurder dan kan het zijn dat hij de reparatie komt uitvoeren. 

Voor Milan is dit een kans uit duizenden

De komende tijd leren de verschillende monteurs hem de kneepjes van het vak. Olaf Lierop van HuizerBouw “Wij geven Milan graag de kans om van onze vakmensen het vak te leren. En te ontdekken wat hij echt leuk vindt en goed in is.”  Tot slot licht Marleen Ruisaard, klantmanager werk bij HWwerkt! nog toe “Het is mooi dat Milan kan gaan werken in het vakgebied waar hij blij van wordt en dat HuizerBouw hem hier de mogelijkheid voor geeft. Ik zeg win/win!”