Geen objecten gevonden

Gezocht: bewonersinitiatieven door en voor de buurt

Publicatiedatum: 08-03-2023

Beter een goede buur dan een verre vriend. Hoe leuk is het om samen met je buren de voortuinen aan te pakken, een koffieochtend te organiseren of een gezellige wintermarkt compleet met koek en zopie? Het is bewezen dat dit soort bewonersinitiatieven bijdragen aan een fijne woonomgeving. Je leert elkaar beter kennen en zeg nou zelf: een feestje of samen iets organiseren is toch altijd leuk?!

HW Wonen helpt mee!

Als woningcorporatie dragen we hier graag ons steentje aan bij. In de vorm van een kleine financiƫle bijdrage of het beschikbaar stellen van materialen. Of misschien heb je een goed idee en wil je hierover met ons van gedachten wisselen? We denken graag met je mee.

Minder strenge regels

Sinds 1 juli 2015 is in de Woningwet bepaald dat sponsoring door woningcorporaties niet langer is toegestaan. Dit betekent dat er geen bijdragen gegeven mogen worden aan bijvoorbeeld verenigingen en organisaties die activiteiten in de buurt organiseren. Gelukkig mogen we nu weer iets meer als het gaat om bewonersinitiatieven. En dat juichen we als corporatie alleen maar van harte toe, zodat we ook op deze manier kunnen bijdragen aan een fijn (t)huis en een gezellige buurt.

Meld jouw idee aan

Het initiatief moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Mail je idee naar posthwwonennl of bel (0186) 899 899 voor meer informatie. We gaan graag met je in gesprek om van jouw idee een buurtsucces te maken. 

 

 

Deel deze pagina