Geen objecten gevonden

Vacature: Communicatieadviseur

Publicatiedatum: 09-01-2023

Hallo communicatieadviseur! Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Binnen ons communicatieteam is er veel te doen als het gaat om de interne en externe communicatie. Kom jij ons team versterken? Lees zeker even verder of jij de persoon bent die wij zoeken. En wie weet maken we binnenkort kennis.

Wie ben jij

Met jouw kennis, kunde en persoonlijkheid werk je aan onze reputatie. Als allround communicatieprofessional pak je vanuit een informeel team (drie collega’s) een breed pakket aan communicatieonderwerpen op. Denk aan het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar een strategie op interne communicatie, de doorontwikkeling van ons social intranet en het adviseren en maken van slimme middelen voor vraagstukken op het gebied van wonen en arbeidsmarktcommunicatie. Heb jij de kennis en ervaring hiervoor in huis? Dan hebben wij dé baan voor jou!

In het kort wat je gaat doen

 • Je bedenkt communicatieaanpakken op zowel strategisch en tactisch niveau. Het gaat dan bijvoorbeeld om de interne communicatie, duurzaamheid en arbeidsmarktcommunicatie.
 • Ook pak je onderwerpen beet die gaan over onze jaarlijkse cijfers, de huurverhoging en speciale regelingen voor onze huurders waarin je ook veel samenwerkt met gemeente Hoeksche Waard.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van dat wat jij bedenkt. Hierin werk je altijd samen met je andere communicatie collega’s.
 • Je zorgt dat alle communicatie uitingen voldoen aan de huisstijl van HW Wonen. Helder, duidelijk en transparant communiceren is voor jou net zo vanzelfsprekend als voor ons. 
 • Je volgt trends en ontwikkelingen waar we op in moeten spelen. Binnen ons team krijg je alle ruimte om je collega’s hiervoor te enthousiasmeren en deze te vertalen naar je werk bij HW Wonen. 
 • Ook onderhoud je, net als je teamleden, contact met de pers en media en sta je journalisten te woord.

Wat breng je mee

 • Je kunt én vindt het leuk om de strategie te vertalen naar tactisch en operationeel niveau. 
 • Je bent bekend met recente ontwikkelingen binnen het vakgebied communicatie en hebt kennis van de nieuwste communicatiemiddelen en strategieën.
 • Natuurlijk ben je handig met allerlei programma’s en CMS systemen en zijn jouw teksten duidelijk en begrijpelijk.
 • Je heb een afgeronde communicatieopleiding op minimaal HBO niveau en werkt minimaal 5 jaar in het communicatie vak, waarvan zeker 3 jaar als communicatieadviseur.

Je krijgt van ons

 • 3 gezellige collega’s in een informeel team.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris dat past bij deze uitdagende functie (salarisschaal H of I van de CAO Woondiensten
  min. € 3.407,- tot max. € 4.887,-) en aan het einde van het jaar een eindejaarsvergoeding. 
 • Hybride werken is onze werkwijze en betekent dat je zowel thuis werkt als bij ons op kantoor in Oud-Beijerland. Daar hoort een thuiswerk- en/of reiskostenvergoeding bij. 
 • Een werkweek van 36 uur. Een 4-daagse werkweek is bespreekbaar. 
 • Veel ruimte om cursussen en opleidingen te volgen die aansluiten bij het vakgebied. 
 • Een goede werksfeer. Met leuke personeelsfeesten en uitjes. Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld naar de Efteling geweest, organiseerden we een gezellig zomerfeest en doen we sportieve activiteiten.

Wie zijn wij als werkgever

Met ruim 100 medewerkers werken wij iedere dag aan goed en betaalbaar wonen in de Hoeksche Waard. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in onze organisatie. Bij ons krijg je de ruimte om je eigen werkzaamheden te organiseren op een manier die voor jou én je collega’s het beste past. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Van alle medewerkers vraagt dat enthousiasme en nieuwsgierigheid om het elke keer een stapje beter te doen.

Kom maar op met je CV en solliciteer!

Verras ons. Laat weten waarom jij dé kandidaat bent voor deze uitdagende functie. Mail jouw CV of Linkedinprofiel vóór 30 januari 2023 naar teamp&o@hwwonen.nl.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Meghan Feldmann, teamleider Communicatie. App of bel naar 06-47038810 of stuur een e-mail naar m.feldmannhwwonennl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina