Geen objecten gevonden

Verhuurmakelaar (32 – 36 uur)

Publicatiedatum: 07-09-2023

Verhuurmakelaar belt aan bij een woning

 

Heb jij 100% hart voor de Hoeksche Waard? En vind jij het leuk om van A t/m Z bezig te zijn met het verhuren van onze woningen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat werken in het team Verhuur (15 collega’s), waar je samen met vijf andere verhuurmakelaars verantwoordelijk bent voor het gehele verhuurproces in de Hoeksche Waard.

Je houdt je dagelijks bezig met het verwerken van huuropzeggingen, het uitvoeren van voor- en eindinspecties bij vertrekkende bewoners, het aanbieden en accepteren van woningen door de toekomstige bewoners, het herhuisvesten van onze huurders, het uitvoeren van mutatieonderhoud en het verbeteren van onze complexen. Kortom, een gevarieerde baan waarin je veel buiten kantoor aan de slag bent. Daarbij onderhoud je natuurlijk goede contacten met onze (regie)aannemers en huurders. Bovendien heb jij de verantwoordelijkheid dat de leegstandsnorm niet overschreden wordt. Je bent daarbij dus ook verantwoordelijk voor het plaatsen van de advertentie van de woning op de website.  En natuurlijk lever je ook een bijdrage aan de gezamenlijke doorontwikkeling van het team.

Dit is wat wij van je vragen om jouw rol goed uit te voeren

Jij hebt bouwkundige kennis op MBO+ niveau, relevante werkervaring en kennis van volkshuisvesting en makelaardij. Ook kennis en ervaring met het automatiseringspakket Tobias is zeker een pré. Jij bent digitaal vaardig en continu verbeteren is jouw tweede natuur. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij verantwoordelijkheid neemt, nieuwsgierig bent, open staat voor nieuw en anders en je kennis deelt. Je hoeft alles nog niet tot in de puntjes te beheersen, maar (door)ontwikkelen op je eigen specialisme vinden wij heel belangrijk.

Dit is wat wij jou bieden

Werken bij onze woningcorporatie in de Hoeksche Waard. Bij ons voelt het als thuis als jij jouw eigen werk goed kunt organiseren, samen kunt werken met collega’s vanuit verschillende teams en disciplines en vooral als jij je prettig “thuis” voelt. Wij geloven in onze proces gestuurde organisatie waarin jij vanuit jouw eigen kracht een bijdrage levert. Op deze manier werken wij met zo’n 100 medewerkers aan één doel: betaalbare prettige huisvesting. In ons werk hebben wij oog voor het milieu, werken wij met veel verschillende partijen samen en staan wij open voor veranderingen.

Als jij de kwaliteiten hebt

Bieden wij jou naast een goed salaris (salarisschaal H van de CAO voor Woningcorporaties, tussen € 3.407,- en € 4.196,-), een uitdagende werkweek van 32 tot 36 uur, waarbij een 4-daagse werkweek bespreekbaar is, voldoende vrije tijd in verlofdagen, eind van het jaar een leuke bonus en alle ruimte om je zowel in je vakgebied als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er goed voor je gezorgd wordt: van vers fruit tot gezellige en sportieve activiteiten. Zowel op afstand als op kantoor. Dat is bij ons ‘thuis’ heel normaal.

Kom maar op met je CV en solliciteer!

Verras ons en laat ons weten waarom jij dé kandidaat bent voor deze uitdagende functie. Mail jouw motivatie en CV vóór 23 september 2023 naar teamp&[email protected]. Wij zijn benieuwd naar jouw reactie.

Vragen over deze vacature

Neem contact op met Monique Knorr, team Verhuur 06 – 831 358 90. Een assessment kan onderdeel vormen van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina