Geen objecten gevonden

Voor onze huurders: een cadeaubon van € 44,-

Publicatiedatum: 19-07-2022

Een duurzaam Hoeksche Waard maken we samen. En waar dat kan, helpen we je graag om een steentje bij te dragen. Als huurder kom je in aanmerking voor een cadeaubon van maar liefst 44 euro. Met deze bon kun je energiebesparende producten kopen die je helpen om het energieverbruik in je woning te verlagen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee

Vraag je cadeaubon snel aan, want op is op

Het aantal cadeaubonnen is beperkt. Als huurder kun je 1 bon aanvragen. Deze bon is te besteden bij een van de deelnemende webshops of winkels. Je kiest zelf het energiebesparende product uit dat bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor tochtstrips, led-lampen of een waterbesparende douchekop? Wat je ook kiest, na installatie bespaar je meteen op je energieverbruik.

Zo regel je het

Op www.hwwonen.nl/voucheractie vind je alle benodigde informatie en ook een lijst met de meest gestelde vragen over deze actie.
Direct de bon aanvragen kan natuurlijk ook. Klik dan hier. 

Een duurzame toekomst maken we samen. We rekenen ook op jou!

Deze cadeaubon wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met gemeente Hoeksche Waard en het Regionaal Energieloket. Iedereen kan iets doen om zijn eigen (t)huis en de Hoeksche Waard duurzamer te maken. Met deze cadeaubon helpen we je daarbij. Want een duurzame toekomst maken we samen. We rekenen ook op jou!

 

 

 

Deel deze pagina