Welkom Over ons Nieuws & publicaties Laatste nieuws Wonen in én met de natuur : 20 nieuwe duurzame huurwoningen in Heinenoord

Wonen in én met de natuur : 20 nieuwe duurzame huurwoningen in Heinenoord

Leestijd: 2 min

In Heinenoord komt een hele nieuwe wijk met maar liefst 142 nieuwe woningen en appartementen. In het nieuwbouwproject ’t groen van Novaform staat het bouwen met respect voor het milieu en de toekomst centraal. Iets dat ons als woningcorporatie enorm aanspreekt. In de eerste fase van het project worden 20 huurwoningen gebouwd. Daar zijn wij enorm blij mee.

Bijzonder aan dit project is, behalve dat de woningen gasloos en nul-op-de-meter zijn, er in het gehele project gebruikt wordt gemaakt van duurzame/circulaire materialen. En dat de groene en waterrijke omgeving het maakt dat de woonwijk klimaatbestendig en veerkrachtig is. Ook is er veel aandacht voor biodiversiteit en klimaatadaptatie zoals bijvoorbeeld waterdoorlatende verhardingen en groendaken.

De bouw in verschillende fases

Deze nieuwe wijk wordt door Aannemersbedrijf Kroon & De Koning gebouwd. Dit gebeurt in verschillende fases. De eerste fase bestaat uit 68 woningen, waarvan 20 onze toekomstige huurwoningen zijn. De bouw start deze zomer. Als de bouw gaat zoals gepland, staat deze medio volgend jaar klaar voor de nieuwe bewoners.

Samen duurzaam aan het werk

Op 3 juli ondertekenden Niels van Ginkel, directeur Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. en onze directeur-bestuurder Dennis Lausberg de aannemingsovereenkomst voor de 20 duurzame huurwoningen.

Dennis Lausberg, directeur-bestuurder HW Wonen: “We zijn blij met de 20 sociale huurwoningen in dit nieuwbouwproject. Met deze woningen zorgen wij voor een fijn thuis voor onze huurders. Het zijn duurzame woningen die passen in de groene omgeving van de Hoeksche Waard.”

Interesse in één van de huurwoningen?

Eind september verwachten wij de woningen voor verhuur aan te bieden op www.thuisbijhwwonen.nl. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Nu al meer weten over dit project?
Kijk dan op www.wonenintgroen.nl. Wil je regelmatig nieuws over dit project ontvangen? Schrijf je dan via deze website in voor de nieuwsbrief.