HWwonen

Overlast klacht melden

Ervaart u overlast van uw buren? Ga dan een gesprek aan en probeer samen tot een oplossing te komen. Vaak zijn andere mensen zich er niet van bewust dat zij (over)last veroorzaken. Het is daarom belangrijk om altijd eerst zelf contact met de veroorzaker op te nemen en hem/haar te wijzen op de (over)last. Zonder dat u dit gedaan hebt, kunnen wij u niet helpen.

Iedereen wil prettig wonen. Daarom is het belangrijk dat buren rekening houden met elkaar. Overlast van buren kan heel vervelend zijn. Ervaar je overlast? Je kunt  een aantal dingen doen:

Stap 1: ga in gesprek

Vaak zijn andere mensen zich er niet  bewust van dat zij (over)last veroorzaken. Het is daarom belangrijk om altijd eerst zelf contact met de veroorzaker op te noemen en hem/haar te wijzen op de overlast. Probeer samen tot een oplossing te komen.

Stap 2: Schakel de Advieslijn Woonoverlast Hoeksche Waard in

Heb je zelf al van alles geprobeerd, maar wordt de situatie niet beter? Schakel dan de Advieslijn Woonoverlast Hoeksche Waard (088-3777654) in. Zij bieden een luisterend oor en geven deskundig advies, waarmee u zelf verder actie kunt ondernemen om de problemen op te lossen en uw woongenot te herstellen.

Stap 3: melden bij HW Wonen

Hebt u de bovenstaande stappen doorlopen en leidt uw inspanning niet tot de gewenste oplossing en blijft de overlast ontstaan? Maak dan een melding bij ons. Dit doet u eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. 

Persoonlijke gegevens
Gegevens overlast veroorzaker
Indien bekend.
De overlast
Wat is de aard van de klacht?


Omschrijving van de klachten

Om te zorgen dat het formulier naar ons wordt gestuurd en wij geen ongewenste e-mail ontvangen, vragen wij u bij het verschijnen van de tekst “Ik ben geen robot” het hokje aan te vinken.

Verschijnt er iets anders (een spelletje of foto’s) klik deze dan alstublieft aan. Bedankt!