Geen objecten gevonden

Naar overzicht

De Veldspring

Strijen

Aantal woningen: 89

Over dit project

Aan de oostkant van Strijen ontwikkelen wij een bijzonder project (op tekening fase 1). Op de locatie aan de Sportlaan worden 50 huurwoningen en 36 koopwoningen gebouwd. Er zijn ook drie vrije kavels beschikbaar, geschikt voor een vrijstaande woning.  


Huurwoningen

Er worden verschillende typen huurwoningen gebouwd:
- 10 grondgebonden seniorenwoningen
- 20 eengezinswoningen
- 22 appartementen 

Naar verwachting start de verhuur van de woningen in mei/ juni 2023. Hou hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten. 

Koopwoningen

Daarnaast komen er 36 koopwoningen en drie vrije kavels. Er zijn zeven verschillende typen koopwoningen, onder andere twee typen rijwoningen, hoekwoningen, geschakelde woningen, twee typen senioren rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de koopwoningen of de kavels? Stuur dan een mail naar marquismarquisnl met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Zij informeren u op het moment dat de verkoop start en alle informatie beschikbaar is.  

Energiezuinig en gasloos

Alle woningen worden energiezuinig en gasloos gebouwd, door Zwaluwe Bouw uit Hooge Zwaluwe.

Wat gebeurde er eerder?

Op woensdagavond 10 maart namen veel belangstellenden deel aan een digitale bijeenkomst over dit project. Tijdens deze bijeenkomst presenteerden we samen met de gemeente Hoeksche Waard het actuele ontwerp van het bestemmingsplan. Benieuwd naar de presentatie? Kijk dan onder het kopje brochures. Op 15 april 2021 is de anterieure overeenkomst getekend door wethouder Piet van Leenen en directeur bestuurder Dennis Lausberg van HW Wonen.

 

 

 


Algemeen

  • Plaats Strijen

Kenmerken

  • Aantal woningen 89

Planning

  • Start bouw maart 2023
  • Datum van oplevering april/ mei 2024
  • Start van verhuur mei/ juni 2023
  • Start van verkoop oktober 2022
  • Locatie op kaart