HWwonen

J. Kolfstraat 25

Westmaas

In een groene, rustige en kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid voor de deur bieden wij te huur aan een leuk 3 kamer appartement. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich diverse sportvelden (korfbal, tennis en ijsbaan). Aan de voorzijde is binnen 50 meter een park met wandelpaden, skatebaan, trapveldje en hondenuitlaat gebied.  Aan het begin van de straat bevinden zich veel voorzieningen zoals een openbare- en christelijke basisschool, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf, gemeentelijke sporthal (voor gymnastiek, karate e.d.), bibliotheek, en prikpost

De indeling voor deze woning is alsvolgt. De woonkamer heeft een oppervlakte van 30m². De 1² slaapkamer 20m², de 2e slaapkamer 16m². Er is een berging aanwezig. De woning bevindt zich op de 2e etage en heeft een lift.

Helaas is van deze woning geen plattegrond aanwezig.

Toewijzingscriteria

huurperiode voor minimaal 1 jaar
• inkomen vanaf € 47.660,00
• een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure
• huurtoeslag niet mogelijk
• HW Wonen bepaalt de toewijzing
• aan de foto's en plattegrond kunnen geen rechten ontleend worden

Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een inkomensverklaring (VGI) (2017/2018) of een voorlopige/definitieve aanslag inkomstenbelasting 2017/2018. Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543.

 

 

Reageer

Huurprijs

€ 882,05 p.m.

Woningtype

appartement

Oppervlakte totaal

96,50m²m2

Doelgroep

inkomen vanaf € 47.660,00

Overige kosten

€ 37,30

Beschikbaar

11 maart (onder voorbehoud)

Plattegrond