HWwonen

Graanzolder 13 (in optie)

Oud-Beijerland

Wordt dit uw nieuw woning!

Komt u wonen op een aantrekkelijke gelegen locatie in de kindvriendelijke Zoomwijck, nabij scholen en wijkwinkelcentrum. Ook het dorpscentrum is snel bereikbaar. Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard. Het centrum biedt een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

Wij bieden te huur aan een ruime eengezinswoning uit 1981 met 4 kamers, tuin en een berging. De indeling is alsvolgt. De woonkamer heeft een oppervlakte van 26m², keuken 9m². De slaapklamers hebben een afmeting van 14m², 9m² en 9m². Op de begane grond is nog een extra berging gerealiseerd.

Toewijzingscriteria

huurperiode voor minimaal 1 jaar
• inkomen vanaf € 47.290,00
• een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure
• huurtoeslag niet mogelijk
• HW Wonen bepaalt de toewijzing
• aan de foto's en plattegrond kunnen geen rechten ontleend worden

Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een inkomensverklaring (VGI) (2017/2018) of een voorlopige/definitieve aanslag inkomstenbelasting 2017/2018. Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543.

Reageer

Huurprijs

€ 911,70 p.m.

Woningtype

Eengezinswoning

Oppervlakte totaal

93m2

Doelgroep

inkomen vanaf € 47.290

Overige kosten

€ 0,50 (glasverzekering)

Beschikbaar

19 maart (onder voorbehoud)