HWwonen

Penningkruid 41

Puttershoek

Topappartement met dakterras zoekt huurder(s)!

Bent u op zoek naar een prachtig ruim appartement, gelijkvloers met balkon rondom en een geweldig dakterras? Dan is dit wellicht de woning voor u!

In Puttershoek hebben wij dit geweldige appartement beschikbaar. Het appartement is op de 3e verdieping in een keurig onderhouden complex. Het complex is voorzien van een lift, trappenhuis en een eigen berging.

Bij binnenkomst in de ruime hal van het appartement vindt u de toegang naar alle ruimtes. Links betreedt u de zeer ruime woonkamer met open keuken met openslaande deuren. In de woonkamer/keuken is de toegang naar het zonnige ruim opgezette dakterras. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon.

Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, de toegang tot de slaapkamers vindt u ook in de entree/hal. De woning heeft een vast apart toilet en de ruime badkamer ios voorzien van een 2e toilet.

Rondom om de woning langs alle slaapkamers en woonkamer heen loopt het balkon, op alle tijden van de dag kunt u dus genieten van de zon.

Puttershoek vervult één van de centrumfuncties in de gemeente Hoeksche Waard. Er is een gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels en een weekmarkt. De actieve middenstand organiseert regelmatig allerlei activiteiten als "sprietlopen" over de haven en een jaarlijkse paardenmarkt . Verder biedt het dorp een scala aan recreatie- en sportmogelijkheden, tot en met een moderne ijs- en skatebaan. Ook openbaar vervoer, goed geleide scholen, kinderdagverblijf en garagebedrijven zijn aanwezig. De liefhebber van wandelen, fietsen en het buitenleven komt ruimschoots aan zijn trekken op verstilde buitenwegen en de griendbossen langs de Oude Maas.

Bent u geïnteresseerd? Reageer dan nu!

Zorgt u ervoor dat u alle gevraagde gegevens digitaal klaar hebt staan. Mocht u de kandidaat zijn dan vragen wij u deze per mail aan te leveren.

Toewijzingscriteria voor deze vrije sectorwoning:
- Leeftijd vanaf 55 jaar
- Inkomen vanaf € 75.000,-
- Huurtoeslag niet mogelijk
- De woning dient voor minimaal één jaar gehuurd te worden
- Een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure
- HW Wonen bepaalt de toewijzing

Let op: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond, deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn.

 

Let op; Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen  (VGI) (2018/2019). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2018/2019).

Reageer

Huurprijs

€ 1400,- p.m.

Woningtype

seniorenappartement

Doelgroep

55 + en verzamelinkomen vanaf € 75.000,-

Overige kosten

€ 46,40 servicekosten

Beschikbaar

per direct

Plattegrond