HWwonen

Beetwortelweg 43

Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in een prachtige waterrijke omgeving?

Dan is dit misschien de woning voor u.

In Oud Beijerland op loopafstand van het bruisende centrum heeft HW Wonen een zeer ruime eengezinswoning te huur.

Op 100 meter afstand ziet u het Spui en op 10 minuten loopafstand vindt u het prachtige recreatiegebied de Oude Tol waar u heerlijk kunt genieten met het hele gezin van waterpret en vertier.

De woning beschikt over een zonnige ruime woonkamer met aangrenzend een ruime achtertuin. De half open keuken betreed u via de woonkamer. Bent u de huurder dan mag u de kleur van het nieuwe keukenblok uitkiezen. In de entree vindt u het gerenoveerde vaste toilet. Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolderetage is de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, de zolder is toegankelijk middels een vaste trap.

Toewijzingscriteria:
•    huurperiode voor minimaal 1 jaar;
•    leeftijd vanaf 18 jaar;
•    inkomen vanaf € 50.500,00;
•    een creditcheck maakt onderdeel uit van de toewijzingsprocedure;
•    huurtoeslag niet mogelijk;
•    de toewijzing wordt bepaald door HW Wonen.

 Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond, deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn.

Let op; Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen  (VGI) (2018/2019). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2018/2019).

Reageer

Huurprijs

€ 974,00 p.m.

Woningtype

Eengezinswoning

Oppervlakte totaal

80,75m2

Doelgroep

inkomen vanaf € 50.500,00

Overige kosten

€ 0,50 (glasverzekering)

Beschikbaar

medio augustus (onder voorbehoud)

Plattegrond