HWwonen

Kooimansland 3 ( in optie)

Heinenoord

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning in Heinenoord? Dan is dit uw kans!

Vanaf half februari komt Kooimansland 3 beschikbaar. Een 5-kamerwoning, rustig gelegen in een zijstraat van de JF Kennedystraat.
Minimale huurperiode 1 jaar.
Indeling begane grond: hal met meterkast, toilet (voorzien van hangcloset), trap naar eerste verdieping, doorgang naar de woonkamer en de keuken.

Indeling eerste verdieping: overloop met 3 ruime slaapkamers. De badkamer met tweede toilet (ook deze is voorzien van een hangcloset) en de vaste trap naar zolder.

Indeling tweede verdieping: een voorzolder en vierde slaapkamer.

Tuin: achter in de tuin staat een eigen berging.

Omgeving: Het centrum heeft o.a. een supermarkt. Centrum, basisscholen en kinderopvang zijn op loopafstand bereikbaar. Diverse sportverenigingen vindt u in de directe omgeving.

Bereikbaarheid: Heinenoord heeft een goede bereikbaarheid door de ligging aan de A29. De steden in de omgeving zoals Rotterdam, Breda en Roosendaal zijn prima bereikbaar.

Extra: diverse gordijnen, zonwering / rolluiken en ook vloerafwerking zoals pvc en laminaat worden ter overname aangeboden.

Let op! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de plattegrond. Deze is uitsluitend ter informatie. Alle maten en de indeling zijn indicatief. De woning kan ook gespiegeld zijn. HW Wonen bepaalt de toewijzing.

Let op; Wanneer u reageert op ons woningaanbod moeten u en uw eventuele partner in het bezit zijn van inkomensgegevens van de Belastingdienst, zoals een Verklaring Geregistreerd Inkomen  (VGI) (2018/2019). Het is dus verstandig om nu al uw meest recente inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen: 0800 – 0543. Ook kunt u gebruik maken van een definitieve aanslag inkomstenbelasting (2018/2019).

Reageer

Huurprijs

€ 981,00 p.m.

Woningtype

eengezinswoning

Doelgroep

iedereen, verzamelinkomen vanaf € 51.000,--

Overige kosten

€ 0,50 servicekosten.

Beschikbaar

half februari 2021

Plattegrond