HWwonen

Over HW Wonen

De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.

Iedereen verdient een goed thuis. Een plek waar je je veilig en prettig voelt en waar je graag met familie en vrienden verblijft. Een plek waar je de weg kent en waar alle nodige voorzieningen in de buurt aanwezig zijn. Voor iedereen ziet deze plek er net even anders uit. We hebben immers niet allemaal precies dezelfde wensen en ideeën over wat een 'thuis' voor ons betekent. Maar voor ons allemaal geldt dat we op een plek willen wonen waar we ons thuis voelen. En waar we tegen onszelf kunnen zeggen: welkom thuis!

Onze missie

Iedereen verdient een goed (t)huis.
Goed en betaalbaar wonen in de Hoeksche Waard, daar zorgen wij voor.

Onze visie

Een plek waar je je prettig en veilig voelt en waar je graag met familie en vrienden verblijft. Dat maakt een huis een thuis. Als woningcorporatie maken wij ons dan ook sterk voor comfortabel en gezond wonen in een prettige woonomgeving, met een huurprijs die past bij de portemonnee van onze huurders.

Bij alles wat wij doen, hebben wij oog voor het milieu. En onze dienstverlening sluit aan op de wensen en behoefte van onze huurders. Een fijn (t)huis is meer dan dat.

Samen met de gemeente Hoeksche Waard en samenwerkingspartners op het gebied van wonen en welzijn dragen wij bij aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Huurders betrekken wij bij ons werk. Dit doen wij door goed te luisteren naar wat zij nodig hebben, maar ook door hen te stimuleren zelf hun eigen ‘thuis’ te maken.

Een fijn ‘thuis op het werk’ bieden wij onze medewerkers door te zorgen voor een gezonde, inspirerende en prettige werkomgeving.