HWwonen

Medewerker Vastgoed gezocht!

10 oktober 2018

Voor ons team Vastgoedbeheer en projecten zoeken wij een medewerker Vastgoed.

Binnen het proces Huisvesting opereren o.a. de teams Vastgoedbeheer en Projecten. De medewerker Vastgoed verricht ondersteunende werkzaamheden voor beiden teams.

Team Projecten
Het team Projecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van projecten op het gebied van nieuwbouw, groot onderhoud en andersoortige grootschalige ingrepen.

Team Vastgoedbeheer
Het team Vastgoed Beheer vormt de spil voor het beheren en onderhouden van het bestaande vastgoed binnen HW Wonen. Het team ondersteunt de wijkteams bij het opstellen en uitvoeren van het planmatig en contractmatig beheer. Ook zorgt het team Vastgoedbeheer ervoor dat de informatievoorziening rondom vastgoed en alle randvoorwaarden goed op orde zijn. Denk daarbij aan contracten, meerjarenonderhoudsbegroting (M.J.O.B.) en vastgoeddata.

De medewerker Vastgoed verricht bouwkundig gerelateerde administratieve werkzaamheden voor het team Projecten. Houdt incidenteel toezicht en/of begeleidt kortlopende kleine bouwprojecten. En verricht werkzaamheden in het kader van Contractbeheer en M.J.O.B. Beheer. De medewerker houdt  opleveringskeuringen en draagt bij aan het beheer en het kwalitatief sterker maken van de vastgoeddatabase.

Wij vragen
Voor deze vacature zoeken wij een collega met een MBO of HBO niveau met de studierichting Bouwkunde. Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring. Wij verwachten van jou kennis en/of ervaring op het gebied van wet- en regelgeving (w.o. Arbo), enige kennis van planning, bouworganisatie, bestekken en technische omschrijvingen. Ben jij een sociaal vaardig persoon en leergierig dan is deze vacature een mooie uitdaging voor jou.

Wat krijg jij terug
Naast een enthousiast team bij een bedrijf dat volop in beweging is bieden wij je het volgende:

  • Werken in een professionele en energieke werkomgeving waar samenwerken centraal staat;
  • Een salaris tussen € 2.992,- en € 3.685,- afhankelijk van jouw ervaring en expertise;
  • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar en bij wederzijdse positieve feeling een vast dienstverband voor een functie van 36 uur per week;
  • Mobiele telefoon en laptop, vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en uitstekende pensioenvoorwaarden;
  • Een modern kantoor waar flexwerken centraal staat.

Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Reedijk of Stefan Havelaar via (0186) 899 899. Heb je interesse om als medewerker Vastgoed bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw brief en CV naar teamp&o@hwwonen.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie.

Wij ontvangen jouw reactie graag uiterlijk vóór 29 oktober 2018.