HWwonen

Een duurzame toekomst maak je samen

08 augustus 2019

Laat de zon maar schijnen!
Lees verder....

Op ruim 400 van onze huurwoningen komen nog dit jaar zonnepanelen op het dak. Eén van de manieren waarop wij ons woningbezit verduurzamen.

Laat de zon maar schijnen!
Op maandag 12 augustus vond de officiële start van onze zonnepanelen project plaats. Onze directeur-bestuurder Ben Pluimer overhandigde samen met de directeur van de Saman Groep en een van de huurders, de heer H. de Vroedt, het eerste paneel aan de monteur. De zon kan ook hier straks zorgen voor schone energie!

Het voordeel is geheel voor de huurders
De woningen die dit jaar de zonnepanelen krijgen zijn geselecteerd vanwege de ligging, het type woning en de huurprijs. De ruim 400 huurders die de zonnepanelen krijgen betalen hier helemaal niks voor. Dus geen kosten voor het plaatsen of een vergoeding voor het gebruik als huurverhoging. De gehele energie opbrengst is voor de huurder. Dat scheelt maandelijks op de energierekening.  Zij een voordeel en wij een duurzamer woningbezit.

En hierna stoppen wij niet
Het ligt in de planning om na dit jaar zeker door te gaan met het plaatsen van nog meer zonnepanelen op onze woningen in de Hoeksche Waard. Laat de zon maar schijnen!