HWwonen

Reparatieverzoeken en onderhoud voeren wij weer uit

17 april 2020

Wij komen weer bij u op bezoek om werkzaamheden uit te voeren.

Een goed (t)huis is in deze tijd van coronacrisis belangrijker dan ooit. Dat beseffen wij ons heel goed. Daarom staan wij ook in deze tijd voor u klaar. Is er iets stuk in uw woning? Of gaan wij onderhoud in of aan uw woning uitvoeren? Dan komen wij weer op bezoek om de werkzaamheden uit te voeren. Maar dat doen wij op een aangepaste manier en dat vraagt enige aanpassingen zowel van u als van ons.  Wat dit voor u precies betekent, leest u de speciale folder ‘Uw reparatieverzoek, zo lossen wij dat samen op‘.

Voor spoedeisende reparatieverzoeken staan wij 24/7 voor u klaar.

  • Spoedeisende reparatieverzoeken op het gebied van gas, licht, water, glasbreuk, liften, brand, legionella, verstoppingen en cv worden uiteraard uitgevoerd. Reparatieverzoeken die niet spoedeisend zijn worden op een later moment uitgevoerd. Zelf kunt u direct contact opnemen met de partijen die reparatieverzoeken uitvoeren voor glasbreuk, verstoppingen of CV-storingen. Klik hier voor meer informatie.
  • Andere spoedeisende reparaties kunt u aan ons doorgeven. Dit regelt u eenvoudig via Mijn HW Wonen. Belt u liever, dan zijn wij op dit moment op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 uur en 13.00 uur via (0186) 899 899.

Onderhoud in of aan uw woning

Zijn er onderhoudswerkzaamheden in of aan uw woning gepland, maar zijn deze vanwege de coronacrisis uitgesteld? Goed nieuws. Wij gaan weer voor u aan de slag. Dat doen wij natuurlijk op een aangepaste manier voor zowel uw als onze gezondheid en veiligheid. Hoe? Dat ziet u op deze speciale kaart contactloos onderhoud, zo werkt het.

De vervanging van een keuken, badkamer of toilet in een bewoonde woning doen wij nog niet
De reden hiervoor is dat onze vakman in deze situaties vaak langer dan drie dagen in uw woning aanwezig moet zijn. Dit is voor zowel uw als zijn gezondheid en veiligheid niet wenselijk. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze aangepaste dienstverlening tijdens de coronacrisis? Klik hier voor meer informatie.