HWwonen

Een duurzame toekomst maak je samen

28 april 2020

Ons zonnepanelenproject krijgt vervolg.

Vorig jaar zijn ruim 400 woningen van zonnepanelen voorzien. Dit jaar volgen er nog 250. Dit is één van de manieren waarop wij ons woningbezit verduurzamen.

Wij dragen bij aan een duurzame samenleving

Omdat we ook toekomstige generaties een thuis willen geven in de Hoeksche Waard, zetten wij in op een duurzaam woningbezit. Voor bestaande woningen kijken we daarbij naar energiebesparende maatregelen. Een van die maatregelen is het plaatsen van zonnepanelen op de woningen. Wij zijn hier vorig jaar mee gestart.

De woningen die zonnepanelen geplaatst krijgen, zijn geselecteerd vanwege de ligging, het type woning en de huurprijs. Huurders van die woningen ontvangen persoonlijk bericht van ons.

Het plaatsen van de zonnepanelen begint vandaag

Daarbij volgen wij, vanwege de coronacrisis, de richtlijnen van het RIVM en werken wij op een aangepaste manier. Dat vraagt van zowel onze huurders als de vakmannen enige aanpassingen.

Het voordeel is geheel voor huurders

De huurders die zonnepanelen op hun woning krijgen, betalen hier helemaal niks voor.  Dus geen huurverhoging of kosten voor het plaatsen. De gehele energieopbrengst is voor de huurder. Dat scheelt maandelijks in de energierekening. Zij een voordeel en wij een duurzamer woningbezit.

Laat de zon maar schijnen!