HWwonen

Word jij onze vastgoedstrateeg?

04 januari 2018

Voor ons team Markt & Strategie zijn wij op zoek naar jou!

Ons team Markt & Strategie zoekt een enthousiaste collega die fulltime (36 uur in de week) invulling gaat geven aan de rol van vastgoedstrateeg.

Wie zijn wij?

HW Wonen is een middelgrote woningcorporatie die gevestigd is in de Hoeksche Waard. Dit is tevens haar werkgebied. Wij vinden dat het niet alleen gaat om de woning, maar om het wonen. In samenwerking met onze belangrijkste stakeholders proberen wij hier handen en voeten aan te geven en voor iedere huurder een goed thuis te creëren..

Team Markt & Strategie

Het team Markt & Strategie bestaat uit de portefeuillestrateeg en de vastgoedstrateeg. In dit team komen de vraag van onze ‘potentiële’ huurders en ons aanbod aan woningen en dienstverlening bij elkaar. Voor het team Markt & Strategie zijn wij per direct op zoek naar een Vastgoedstrateeg.

Het profiel

Jij gaat meebouwen aan onze ambitie: het professionaliseren van onze vastgoedstrategie. Jouw kennis en kunde betreffende vastgoed (in de breedste zin van het woord) zet je in om samen met anderen de vastgoedstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Als vastgoedstrateeg ligt jouw focus op het ontwikkelen van strategische voorstellen voor het vastgoed. Samen met de portefeuillestrateeg zorg je ervoor dat keuzes en ontwikkelingen passen binnen de portefeuille. Daarnaast vertaal  je de vastgoedstrategie naar tactische keuzes en voorstellen. Het ophalen van informatie en het creëren van draagvlak voor de keuzes en ontwikkelingen op het gebied van vastgoed zijn belangrijke vaardigheden waarover je beschikt.

Onderwerpen als energetische verduurzaming, inkoop- en beheerstrategie en (onderhoud-) kwaliteitsbeleid passeren de revue en zijn je bekend. Wensen van onze stakeholders vertaal jij naar concrete voorstellen waarbij er een goede balans is tussen ‘vastgoed’ en de ‘klant’.

Jouw uitdaging is om nieuwe initiatieven te implementeren met oog voor optimalisatie. Je toont daadkracht en overziet meerdere projecten. De bewaking van de voortgang in de planning, financiën, kwaliteit en risico’s is vanzelfsprekend.

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal een HBO diploma met een technische/bouwkundige invalshoek. Je hebt drie tot zeven jaar werkervaring in een relevante functie. Je presenteert jezelf op een energieke manier en bent vastberaden, waarbij je open staat voor inbreng van anderen.

Wat bieden wij?

Wij zoeken een vastgoedstrateeg voor een fulltime dienstverband. De functie is ingeschaald in salarisschaal K van de CAO voor Woningcorporaties. Bij een fulltime werkweek (36 uur) heeft deze schaal een range van € 3.926,--/ € 5.034,-- bruto.

Wil jij meer informatie of heb jij interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carline Qualm portefeuillestrateeg van team Markt & Strategie.
Zij is te bereiken via (0186) 899 899 of post@hwwonen.nl.

Heb je interesse om als vastgoedstrateeg bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw brief en CV naar teamhrm@hwwonen.nl.
Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie.Wij ontvangen jouw reactie graag vóór 19 januari 2018.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.