HWwonen

Onze projecten

Heeren van Rustenburg

Puttershoek

Dit project bestaat uit 64 nieuwbouwwoningen.

Huurwoningen

De 26 sociale huurwoningen worden volgens het Fijn Wonen concept gerealiseerd. Dit concept is ontwikkeld door Van Wijnen, speciaal voor corporaties, en geeft invulling aan de wens van HW Wonen om toekomstbestendige en betaalbare Nul Op de Meter woningen aan te bieden. Met dit project is HW Wonen een voorloper in de Hoeksche Waard op het gebied van duurzaamheid.

Deze huurwoningen worden te zijner tijd aangeboden op deze website, via het reguliere aanbodsysteem. Hoe dit werkt? Neem dan nu alvast een kijkje bij ons aanbodoverzicht.

Koopwoningen

Naast sociale huurwoningen ontwikkelt Van Wijnen 38 koopwoningen, bestaande uit ruime eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, seniorenwoningen en een vrijstaande woning. De woningen krijgen een dorps en tegelijkertijd eigentijds karakter.

Planning

De koopwoningen gaan in het laatste kwartaal van 2019 in de verkoop, waarna in het tweede kwartaal van 2020 gestart wordt met de bouw. Begin 2020 wordt gestart met de bouw van de huurwoningen. Dit jaar nog wordt de locatie 'bouwrijp' gemaakt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het project en de koopwoningen verwijzen wij u naar www.heerenvanrustenburg.nl.  

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling van de huurwoningen van dit project.

 

nieuwsbrief

 

 

 

Start bouw / Opleveringsdatum

2020

Woningtype

twee-onder-een-kap woningen, eengezinswoningen en seniorenwoningen

Prijs

nog niet bekend

Aantal woningen

64 (koop en sociale huur)

Aannemer

Ontwikkelaar en bouwer: Van Wijnen

Architect

Venster Architekten