Sluiten

Bezwaar maken tegen de huurverhoging

Let op! Persoonlijke gegevens Reden bezwaar Bijlagen toevoegen Extra informatie Ondertekening Bevestiging Klaar!

Let op!

Let op!

Let op! Je staat op het punt bezwaar te maken tegen de huurverhoging 2024. Voordat je verder gaat is belangrijk dat je dit weet:

Huur je een woning met een geliberaliseerd huurcontract? Dan kun je vanwege dit contract geen bezwaar maken.

Wil je toch bezwaar maken? Ga dan verder.

Ga verder

Persoonlijke gegevens

MeneerMevrouw
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht Dit is geen geldig e-mailadres
Ga terug Ga verder

Reden bezwaar

Ik maak bezwaar omdat, * bij de Huurcommissie een procedure over onderhoudsgebreken loopt.de Huurcommissie mijn huur tijdelijk verlaagd heeft vanwege ernstige onderhoudsgebreken. Deze zijn door HW Wonen nog niet aangepakt.de huur verhoogd is vanwege onderhoud/renovatie. Hiervoor heb ik geen toestemming gegeven.de huur is ná 1 juli 2023 al een keer verhoogd.ik geen aankondigingsbrief met de huurverhoging heb ontvangen.de brief met de huurverhoging door HW Wonen te laat verstuurd is (na 1 mei). De aankondiging moet ik minimaal 2 maanden voordat de huurverhoging ingaat (1 juli), ontvangen.er fouten in mijn huurverhogingsbrief staan. Bijvoorbeeld een verkeerde prijs van mijn huur of een verkeerde datum waarop de nieuwe huur ingaat. Ik geef duidelijk aan met dit bezwaar wat deze fout is.anders, ik vraag huurbevriezing aan.anders, ik heb mogelijk recht op de eenmalige huurverlaging en heb deze nog niet aangevraagd in 2023.
Ga terug Ga verder

Bijlagen toevoegen

toelichting bijlage

Als je bezwaar maakt is het belangrijk dat wij weten waarom je bezwaar maakt. Wij vragen je het volgende mee te sturen.

Inkomen
Informatie over het inkomen van jou en eventuele medebewoners die 27 jaar of ouder zijn. Stuur ons de definitieve inkomensverklaring(en) 2022. Deze kun je vanaf mei opvragen bij de Rijksoverheid.

Aantal bewoners
Zorg voor een bewijs van de gemeente waarop staat met hoeveel personen je in de woning woont (uittreksel Gemeentelijke Basis Administratie (GBA)).

Bij een fout in de brief
Beschrijf deze fout en maak er een digitaal document van en voeg deze toe.

Ga terug Ga verder

Extra informatie

Ga terug Ga verder

Ondertekening

Akkoordverklaring * Door het invullen van dit formulier maak ik bezwaar tegen de huurverhoging 2024, vraag ik eenmalige huurverlaging of huurbevriezing aan.
Ga terug Ga verder