Geen objecten gevonden

Voucheractie

 

Een duurzame Hoeksche Waard maken we samen. En waar dat kan, helpen we je graag om een steentje bij te dragen. Als huurder kom je in aanmerking voor een cadeaubon van maar liefst 44 euro. Met deze bon kun je energiebesparende producten kopen die je helpen om het energieverbruik in je woning te verlagen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Vraag je cadeaubon snel aan, want op is op

Het aantal cadeaubonnen is beperkt. Als huurder kun je per adres 1 bon aanvragen. Deze bon is te besteden bij een van de deelnemende webshops of winkels. Je kiest zelf het energiebesparende product uit dat bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor tochtstrips, led-lampen of een waterbesparende douchekop? Wat je ook kiest, na installatie bespaar je meteen op je energieverbruik.

Zo vraag je jouw cadeaubon aan

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/hoeksche-waard/cadeaubon of scan met je smartphone deze QR-code hieronder.
  2. Klik op de knop ‘Cadeaubon aanvragen’.
  3. Vul je gegevens in en kies of je de cadeaubon in een webshop of een fysieke winkel wilt besteden.

Een duurzame toekomst maken we samen. We rekenen ook op jou!

Deze cadeaubon wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met gemeente Hoeksche Waard en het Regionaal Energieloket. Iedereen kan iets doen om zijn eigen (t)huis en de Hoeksche Waard duurzamer te maken. Met deze cadeaubon helpen we je daarbij. Want een duurzame toekomst maken we samen. We rekenen ook op jou!


Tip! Benieuwd naar hoe je energie kunt besparen? Bekijk het gratis e-book met 50 bespaartips op de website www.regionaalenergieloket.nl/iedereen-doet-wat.

Heb je een vraag over deze actie?

Klik dan hier voor de meest gestelde vragen met de antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust cntact met ons op. Dat kan door te bellen naar (0186) 899 899.

Deel deze pagina